Hotel Panorama ***

Hotel Panorama ***

fadeout
011 340 147
Budgettopper
op 70m van de piste
Kidsclub en Snowclub
Mario & Giorgio zijn altijd in de weer om hun hotel te verbeteren en de gasten te voorzien van een aangenaam verblijf. We hebben dit hotel gekozen omwille van zijn ligging en prijs/kwaliteitsverhouding. Op minder dan 100 meter sta je met de ski’s op de piste en vertrek je voor een aangename skidag.

Verder staat het hotel bekend om zijn ruime kamers met volwaardige bedden en zijn goede kinderkortingen. Dit gecombineerd met een eerlijke & lekkere Italiaanse keuken en een gezellige bar zorgt voor een leuke cocktail voor de ideale skivakantie.

Dit hotel is ideaal voor de kids dankzij een leuke ruimte voor onze Kidsclub als onze Snowclub, skigewenning voor kinderen vanaf 3 jaar, die we op deze bestemming organiseren. Een wellness vind je niet in het hotel maar, je mag gratis naar het Grandhotel Miramonti. Hier kan je genieten van een zeer volledige wellness en zwembad.

Dit is onze budgettopper voor alle vakantieperiodes en we zijn ervan overtuigd dat we hier echt een leuke toevoeging hebben binnen ons wintersportaanbod.