Hotel Das Edelweiss ****GL

011 340 147
Das Edelweiss, enkel de naam van het hotel klinkt reeds als een klok en na de verbouwingen kunnen we dit alleen maar beamen. We hebben hier een hotel in portefeuille hors categorie, een absoluut luxeresort dat een grondige verbouwing onderging met een weergaloos resultaat, wij waren stomverbaasd als we de plannen en beelden zagen van de architect en werden meegenomen op de werf tijdens de afwerking van het hotel. Het eindresultaat zal verbluffend zijn!

Voor de kinderen is alles ter plaatse, een eigen kidsclub van ’s ochtends tot na het avondeten, een heuse speeltuin, klimmuur, waterpretpark met glijbanen en kinderspeelruimtes. Voor de volwassenen zijn er verschillende binnen- en buitenzwembaden, verschillende whirlpools, aromadouches, sauna’s, dampbaden en rustruimtes. Een volledige wellness en waterwereld voor adults only alsook een complete waterwereld met complete wellness toegankelijk voor families.

We starten hier steeds met de standaard kamertypes ( Komfort Bergenzian), die volledig uitgerust zijn met ruime badkamer en balkon. Andere kamertypes zijn steeds mogelijk mits supplement en naar beschikbaarheid. Natuurlijk is er wifi beschikbaar over het hele hotel.

Gastronomisch genieten in de Edelweiss Mountain Cuisine – regionaal, grenzeloos, vegan met een prachtig ontbijtbuffet geserveerd op de marktplaats met als toppunt de verschillende verse fruitsappen. De namiddagsnack is rijkelijk met verschillende gerechten en kostelijkheden. ’s Avonds verkrijg je een viergangen keuzemenu. Eén keer per week is er het galadiner met aperitief van het huis en begroeting door de familie Hettegger.

Reizen naar Hotel Das Edelweiss

Kerst 20/12/2019 - 27/12/2019 bekijk deze reis
Krokusvakantie 21/02/2020 - 01/03/2020 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord