Hotel Auffacherhof ****

011 340 147
Aan de lift en piste
Mooie wellness
oostenrijkse gastvrijheid
Reeds jaren proberen we met dit hotel een samenwerking te bekomen aan de piste en lift te Auffach in het hart van het Wildschönauer Hochtal. Vanaf deze winter is het zover! De familie Stockmayer verwelkomt ons tijdens de Nieuwjaarsweek en Krokusvakantie in hun vier sterren hotel. Je vindt hier een complete wellnessoase met verschillede sauna’s, dampbaden en rustruimtes.

De kamers bieden plaats aan gezinnen van 2 tot en met 5 personen. Alle kamers zijn ingericht naar Tiroolse stijl met balkon en volledig uitgeruste badkamer met vaak een separaat toilet

Ook onze kidsclub is hier thuis met een mooie ruimte zodat je 100% kan genieten van onze complete clubformule. 's Ochtends verkrijg je een uitgebreid ontbijtbuffet en ‘s avonds een meergangen keuzemenu waarbij je de typisch Tiroolse keuken leert kennen.

De familie Stockmayr is een plezier om te ontmoeten. Hier heeft men nog de echte Oostenrijkse gastvrijheid. Samen met zijn ligging en zijn prijs verwachten wij hiervoor veel belangstelling, wees er snel bij!

Reizen naar Hotel Auffacherhof

Nieuwjaar 29/12/2018 - 05/01/2019 bekijk deze reis
Krokusvakantie
Laatste 2/3 persoonskamers!
01/03/2019 - 10/03/2019 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord