Hotel Solaria ****S

011 340 147
Wanneer je een luxueuze totaalbeleving vooropstelt voor je skivakantie ben je bij hotel Solaria****S en de familie Kathrein aan het juiste adres. Culinair genieten doe je hier van ’s morgens tot ’s avonds met een ontbijtbuffet van koude en warme gerechten naar keuze. Een kwalitatieve namiddagsnack na het skiën en dagelijks een vijfgangen menu naar keuze met veganistische en vegetarische opties. Wekelijks is er een Italiaans-mediterraans buffet en galadiner inclusief verwelkoming met bubbles. De kinderen kunnen kiezen uit een apart kindermenu. Gastronomische hoogtepunten aangevuld met zeldzame wijnen die ook per glas verkrijgbaar zijn.

Het moderne design en het alpiene chic vormen aan wondere symbiose in Solaria****S. In de kamers van hotel Solaria vervagen grenzen tussen traditioneel, rustiek en zacht op een heel harmonische manier. Standaardkamers, suites in cottage stijl steeds primeert de alpiene luxe. Alle kamers zijn heerlijke rustpunten voor een ontspannen nachtrust tijdens uw skivakantie, zodaut u de volgende ochtend uitgerust aan de dag kan beginnen. De hotelkamers zijn je tijdelijke woning. Een stijlvole accommodatie waar elke kamer alle luxe en ruimte heeft voor het perfecte verblijf in het centrum van Ischgl dichtbij de kabelbaan en pistes.

Wellnessen kan men ook in dit resort. Neem de tijd voor een uitgebreide wellness sessie. Het enige wat vandaag telt is energie opdoen, ontspanning en warmte! Verschillende sauna’s staan ter beschikking, fitnessruimte, rustruimte en zwembad. Cosmetica- en massagebehandelingen worden je aangeboden tegen een meerprijs. Ook de kinderkortingen zijn uitstekend te noemen, vraag ons naar jouw offerte op maat voor de krokus- of Paasvakantie, beleef de ultieme wintersportervaring in hotel Solaria****S.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord