Passo Sella Resort ****

011 340 147
mooie wellness met prachtig zwembad
ski-in ski-out op 2100m hoogte
Gescheiden slaapkamers
Dit nieuwe hotel werd opgetrokken op 2100 meter hoogte aan de piste en liften met de meest moderne snufjes in een prachtig mountain lodge decor afgewerkt met veel licht hout en mooie natuursteen uit de regio.

Voor de paasvakantie verkregen we hier nagenoeg het volledige hotel en gaven ze ons een mooie prijs met meer dan goede kinderkortingen. Alle kamers zijn ruim en bieden voldoende plaats met volwaardige bedden voor de kinderen. Daarenboven zijn er zelfs enkele suites met sauna en panoramisch zicht.

De eigenaars hebben een topchef aangesteld die je gastronomisch zal verwennen met gerechten uit Zuid-Tirol, afgewisseld met Italiaanse en Ladinische specialiteiten.‘s Ochtends word je verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet met zicht op de piste en lift. Na dit ontbijt ben je volledig opgeladen om de ski’s of het snowboard aan te binden.

Tot slot heeft men ook gezorgd voor pure verwennerij na het skiën: de uitgebreide wellness en zwembad samen met een après-ski bar met binnen- en buitengedeelte.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord