Skigebied Folgaria

011 340 147

Folgaria in cijfers

1200m - 1866m
8
20
0
46
51
3
Brussel
-
Folgaria

1069 km
Brussel - Folgaria: 1069 km
In het teken van #aktiefski15years, ons jubileum, zijn we in de geschiedenis gedoken en halen we dit skigebied terug in ons programma. dit is trouwens niet de enige reden waarom f olgaria terug verschijnt

Door de nieuwe verbindingslift in Malga Piovernetta heeft het skigebied nu 100 kilometer pistes en gunstige skipasprijzen. Je skiet hier in een prachtig kader op de Trentino hoogplateaus tussen de forten die zijn overgebleven uit de Eerste Wereldoorlog. Op onze dagtocht staat zeker de Skitour dei Forti op het programma.

Over de aanleg van de pistes is goed nagedacht. Je kan het volledige skigebied bereiken met blauwe pistes met ernaast vaak een uitdagende rode of zwarte piste. Zo kunnen zowel beginnende als gevorderde skiërs samen skiën. Ook voor de allerkleinsten is alles aanwezig voor een sneeuwvakantie met skiparken en beginnersliftjes die aansluiten op de hotels.

Tot slot is ook een bezoekje aan het dorpje van Folgaria zeker de moeite waard met zijn historisch stadscentrum en een winkelstraatje. Het skigebied beschikt eveneens over 200 sneeuwkanonnen waardoor zij tot laat in het skiseizoen de sneeuw kunnen garanderen.

Onze twee clubhotels zijn gelegen in het gehuchtje Costa. Hier starten zowel een zetellift als een sleepliftje voor de beginners. Ook een fijn kinderpark is hier aanwezig. Geniet hier van La Bella Italia op je wintersportvakantie!

Hotels in Folgaria

Hotel Antico Albergo Stella D'Italia *** bekijk dit hotel

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord