Alpenhotel Perner ****

011 340 147
Gerenoveerde kamers & wellness
Culinaire thema avonden
gastvrijheid troef
In het centrum van Obertauern, onmiddellijk aan de pistes, ligt dit 4-sterrenhotel waar je kan genieten van een wellness met zwembad, verschillende sauna’s en damppbaden, vernieuwd in 2014. Je wordt er vriendelijk ontvangen met de typische Osterreichische-gemüdlichkeit.

De kamers werden afgelopen zomer volledig vernieuwd. Ze zijn modern en ruim ingedeeld en geven genoeg ruimte om met de hele familie comfortabel te kunnen slapen. In dit hotel bestaat de mogelijkheid om via connected rooms tot zes personen op een kamer te slapen. De kinderkortingen hierbij zijn echt goed en er zijn verscheidene familiekamers voorradig. Het restaurant is ingericht in de typische Oostenrijkse sfeer waar je uitstekend eet ‘s avonds je keuze kan maken uit een 5-gangenmenu dat echt aan ieders wensen voldoet. ‘s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt in buffetformule.

De kamers in de volledig nieuwe vleugel van het hotel kost net iets duurder als de gerenoveerde kamers in de oude vleugel. Je zal merken dat de kinderkortingen voor dit hotel echt hoog liggen zodus raden wij jullie aan de totale familieprijs te berekenen als je goed wenst te vergelijken. We verwachten een grote belangstelling voor dit hotel.

Familiekamers met gescheiden slaapkamers voor de kinderen beschikbaar. Contacteer ons voor je prijs op maat.

Reizen naar Alpenhotel Perner

Paasvakantie week 1 06/04/2019 - 14/04/2019 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord