Alpen Village Hotel ***S

011 340 147
renovatie van verschillende kamers
Nieuw: skypool & wellness
gelegen aan de piste langs Mottolinozijde
Hotel Alpen Village is een begrip in Livigno, een oorspronkelijk Club Med hotel dat de laatste jaren gerund wordt door de alomgekende familie Galli onder het Bivio label. De laatste jaren onderging het hotel steeds kleine renovaties zoals de bar met veel hout en lichtinval, ook de eetzaal werd grondig aangepakt in dezelfde stijl en ook verschillende andere gemeenschappelijke ruimtes zoals de wellness kregen een grondige renovatie.

Onmiddellijk gelegen aan de pistes langs de zijde van de Mottolino, de meer uitdagende kant van het skigebied. De piste die afdaalt tot aan het hotel is genoemd naar de wereldkampioen Giorgio Rocca. Ook de bus om naar het autovrije centrum of Carosello zijde te gaan, stopt op 50 m van de hoteldeur. ’s Avonds geniet je van een prachtig panorama over de vallei.

Het avondeten is in buffetvorm met overheerlijke pasta’s en Italiaanse gerechten. Steeds wordt je een driegangen keuzemenu voorgeschoteld. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Sommige kamers werden vernieuwd toch prachtige Junior Suites in Alpine Lodge stijl. De andere kamers bieden steeds voldoende ruimte, veelal met balkon en een volledig uitgeruste badkamer.

De wellness is nagelnieuw en heeft verschillende sauna’s, rustruimte, dampbaden. Ideaal voor kinderen en tieners is ook het zwembad. Een compleet hotel met enorm veel mogelijkheden, zelfs het skiverhuur is aanwezig in het hotel. Ideaal hotel voor gezinnen met tieners.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord