Hotel & Zirbenspa Enzian ****S

011 340 147
grote suites met gescheiden slaapkamers
ski-in / ski-out
prachtige wellness met groot zwembad
De familie Veit staat garant voor kwaliteit met dit viersterren superior hotel. Het hotel ligt in het centrumvan Obertauern in een rustige zijstraat langs de pistes, ski in- ski out! De beginnerslift ligt nauwelijks op 100 meter, de ideale ligging voor families met kinderen. De kamers zijn werkelijk groot met mogelijkheden tot separate slaapkamers voor de kinderen.

De oppervlakte van de kamers gaan van 30 m² tot meer dan 100 m² en zijn fantastisch uitgerust. Elke kamer heeft een kostenloze garageplaats. Ideaal voor mensen die met de eigen wagen komen.

Een uitgebreide wellness van maar liefst 1400 m² met verschillende rustruimtes, sauna’s en dampbaden staan ter beschikking alsook een prachtig, reuzegroot zwembad met een prachtige blik over het berglandschap van de ‘Taurenrunde’.

Eten is hier een kunst met vele lokale gerechten, slow food is hier de cultuur, absoluut gastronomisch genieten doe je in Hotel & Zirbenspa Enzian. Een uitgebreid ontbijtbuffet met verse en lokale producten, verschillende broodsoorten, kazen en fijne vleeswaren. Elke namiddag verkrijg je een uitgbreide Jause met huisgemaakte zoetigheden en verschillende snacks. ‘s Avonds verkrijg je een viergangenkeuzemenu met mogelijkheid tot vegetarisch eten. Verschillende specialiteitenavonden en een grote keuze aan salades en antipasti staan tevens op het menu. Fantastisch alternatief tijdens de paasvakantie voor onze klanten die de laatste jaren één van onze tophotels kozen aan de Sella Ronda.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord