Hotel Alpe ***

011 340 147
6n = 7n voor mensen met eigen wagen
uitgebreide wellness & zwembad
bowling en aparte speelruimte
Na enkele jaren afwezigheid hebben wij dit jaar hotel Alpe terug opgenomen in ons programma. Het hotel heeft het laatste jaar een stevige verjongingskuur gekregen door enkele kleine verbouwingen maar ook in de dagelijkse leiding. De ouders bekijken het meer van op een afstand en dochter Greta heeft stevig de touwtjes in handen genomen.

Voor een drie sterren hotel heeft het verbazend veel faciliteiten met een heel uitgebreide wellness met hammam, jacuzzi, sauna, rustruimte en fitness, alsook een mooi zwembad. Voor de kids zijn de mogelijkheden bijna eindeloos in het hotel met de huiseigen bowlingbanen, tafeltennis, pooltafel en grote speelruimte.

De locatie va het hotel is op het einde van de Fassavallei waarbij de gondel je onmiddellijk naar Col de Rossi brengt op het circuit van de Sella Ronda of naar het skigebied van Fassatal. Een toplocatie aan een scherpe prijs!

‘s Ochtends verkrijg je een klassiek ontbijtbuffet met verschillende ontbijtgranen, kazen, vleessoorten en brood. Fruitsappen en warme dranken staan ook voor je klaar. s Avonds wordt het avondmaal bereid onder oog van Greta die alles superviseert alsof ze reeds jaren instaat voor het hotel. Je verkrijgt een driegangen keuzemenu met een ruime keuze uit pasta’s en verschillende typische grechten, saladbar en dessert. Nu de Sella Ronda tijdens de Paasvakantie gesloten is, hebben we hier een fantastisch alternatief om een leuke gezinsvakantie te beleven aan een correcte prijs. Voor de eigen wagen reizigers is er geen toeslag voor de extra nacht van zaterdag 02/03 op zondag 03/03, kortom 6=7!

Reizen naar Hotel Alpe

Krokusvakantie
Standaard
02/03/2019 - 10/03/2019 bekijk deze reis
Krokusvakantie
Family Plan 2+2
02/03/2019 - 10/03/2019 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord