Hotel Bellavista ***S

011 340 147
prachtig zonneterras
mooi gedecoreerde kamers
Dit hotel heeft ongetwijfeld de beste ligging voor families die al enkele jaren gaan skiën op de Sella Ronda. Gelegen te Pecol boven Canazei, tussen de Marmolada-gletsjer en de Sella Joch. Halverwege de bergflank sluiten de liften en de pistes bij het hotel aan. Het zicht vanop het terras over het Fassatal is adembenemend. Onze kidsclub is hier niet aanwezig, we willen hier graag meer aandacht geven aan de skiënde kinderen en dagtochten. ‘s Middags maken we gebruik van het restaurant dat bekend is omwille van zijn goede pizza’s en vleesgerechten.

Je hebt hier de keuze tussen standaardkamers en superior kamers. Deze superior kamers zijn ruimer en hebben een iets fijnere afwerking. Ook de badkamers zijn luxueuzer en ruimer ingericht. Deze kamers zijn te boeken mits een klein supplement. De maaltijden worden geserveerd in een stemmig restaurant met een combinatie van internationale gerechten en typische streekgerechten.

De wellness heeft onder meer een sauna, Turks bad, whirlpool, solarium en tegen betaling is er de mogelijkheid voor een weldoende massage. Ook de bar met panoramisch zicht nodigt uit om ’s avonds gezellig bij elkaar te zijn. Vanaf 17u wanneer de skiliften stoppen en iedereen de vallei intrekt verkrijgt me hier een oase van rust.

Je verblijft in een idyllisch kader waarbij je on top of the mountains een zalige vakantie doorbrengt tussen de mooiste pieken van de dolomieten!

Reizen naar Hotel Bellavista

Krokusvakantie
UNIEKE LOCATIE OP 1925M
10/02/2024 - 17/02/2024 bekijk deze reis
Paasvakantie week 1 - 7 Nachten
UNIEKE LOCATIE OP 1925M
30/03/2024 - 06/04/2024 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord