Hotel Belvedere ****

011 340 147
Toen we deze zomer onze tour deden door de dolomieten kregen we onmiddellijk een fantastisch gevoel bij het binnenstappen van hotel Belvedere. We werden hartelijk ontvangen in een prachtig kader van houtwerk in de gemeenschappelijke delen. Een rustiek restaurant met mooie beoordelingen staat voor je klaar.

Mis zeker het rijkelijke ontbijtbuffet niet voor je gaat skiën ’s ochtends. Een ruime keuze aan ontbijtgranen, broodsoorten, charcuterie, marmelades, eiergerechten,… staan dagelijks voor je klaar. Het avondeten is verfijnd met een uitgebreid buffet met verschillende specialiteiten, kwalitatief voor- en hoofdgerecht naar keuze en een lekker Italiaans nagerecht achteraf. De pasta’s zijn verbluffend lekker. Ook de bar in een sprookjesachtig kader met veel houtwerk straalt absolute gezelligheid uit. Hier kunnen we zeker napraten en legendarische activiteiten organiseren na het skiën.

De ruime kidsclub bevindt zich net achter de bar, hier zijn de kinderen steeds welkom tijdens de openingsuren van de kidsclub. We verkregen het volledige hotel gedurende de krokusvakantie. Geniet van onze clubformule in al zijn facetten, Nederlandstalige kidsclub en skilessen, georganiseerde activiteiten, legendarische après-ski’s en een fantastisch skigebied op 600 m van het hotel. De ski’s bergen we op in lockers onderaan de lift zodat we deze niet elke dag heen en weer moeten brengen.

Verschillende kamertypes staan ter beschikking van standaard- tot familiekamers met gescheiden slaapkamers. Vraag ons naar de beste oplossing voor jouw gezin. Elke kamer heeft balkon, een dubbel bed, volledig uitgeruste badkamer met voldoende ruimte.

Wees er snel bij voor deze kwalitatieve budgettopper tijdens de krokusvakantie.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord