Crep Sella ***

011 340 147
Het voormalige bijhuis van hotel Sport Colfosco werd afgelopen zomer een volwaardig, kwalitatief drie sterren hotel met half pension onder leiding van Romeo en Sabrina. We leerden Romeo een paar jaar geleden kennen tijdens de Paasvakantie toen hij in samenwerking met onze skileraars maar liefst meer dan dertig kleine pagadders de eerste bochtjes in de sneeuw liet maken. We zijn de jaren daarna steeds contact blijven houden wat voor een fantastische samenwerking zorgt.

Dit betaalbare hotel ligt aan de pistes op het circuit van de Sella Ronda in het hartje van Colfosco en we kunnen jullie dit aanbieden tijdens alle vakantieperiodes en ook daarbuiten. Je vindt hier ontzettend ruime kamers van 2 tot 5 personen met suites met gescheiden slaapkamers. Alle kamers zijn uitgerust met een dubbel bed, slaapzetel, badkamer met douche of bad, haardroger, flatscreen en WiFi. Dagelijks verkrijg je een uitgebreid ontbijtbuffet met eitjes, verschillende charcuterie- en broodsoorten, ontbijtgranen, verschillende sappen en warme dranken. De bar en loungeruimte is gezellig ingericht.

Op de benedenverdieping vind je de kleine doch gezellige wellness met sauna, aromatische douches en rustruimte. Via een andere ingang vind je hier ook het skidepot waar meer dan voldoende plaats is om de ski’s te stallen en de botten te laten verwarmen tegen de volgende skidag.

Het avondeten wordt voor je klaargemaakt door chef Romeo zelf. Hij kookt al gedurende jaren samen met zijn vader in het beste restaurant van Colfosco, Stria. Je kan dus zeker zijn van de kwaliteit van het eten. Dagelijks verkrijg je een viergangen keuzemenu met verschillende specialiteiten uit de regio, steeds vers klaargemaakt, zoals de dagelijkse pasta. Laat je meenemen op deze culinaire reis…

Wij kijken samen uit met Romeo en Sabrina om jullie te begroeten in ons nieuwe nummer één clubhotel!

Reizen naar Crep Sella

Paasvakantie week 1 02/04/2022 - 10/04/2022 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord