Hotel Mezdi ****

011 340 147
mooie suites met gescheiden slaapkamers
in het centrum op 150m van de piste
nieuw: infintypool met dolomietenblik
Hotel Mezdi is een 4-sterrenhotel, gelegen op 50 m van de piste. Eigenaar en uitbater, de familie Rudiferia, is hier geboren en heeft het hotel zelf opgebouwd, gerenoveerd en met zorg ingericht. De laatste jaren onderging het hotel vaak een renovatie die een sterke kwaliteitsverhoging betekende. Dit jaard werd de wellness onder handen genomen en werd er zelf een infinitypool toegevoegd. Alle kamers zijn met balkon en hebben een volledig uitgeruste badkamer. Suites in Alpine Lodge stijl met gescheiden slaapkamers behoren tot de mogelijkheden, dit met fantastische kinderkortingen.

De wellness is vernieuwd met ruim 800 m² aan verschillende sauna’s, whirlpools, zwembad, relaxruimte en buitenzwembad. Tegen betaling kan u professionele massage en wellnessbehandeling bekomen. Uitgebreid ontbijtbuffet, ‘s avonds saladebuffet en 4-gangen keuzemenu met Ladinische en Tiroolse specialiteiten.

Volgens ons de ideale uitbreiding in Colfosco. Wees er snel bij, wij we verwachten veel belangstelling voor dit hotel mede door de goede kinderkortingen en betaalbare prijzen voor dit volwaardig viersterren hotel.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord