Hotel Schneider ****S

011 340 147
Ski in - ski out
Leuke après ski
Gastronomische topper
Zoals je merkt hebben wij opvallend meerdere hotels uitgekozen in Obertauern tijdens de paasweek. Wij denken hier een volwaardig alternatief gevonden te hebben met de sluiting van de Sella Ronda gedurende deze periode.

Hotel Schneider is gelegen aan de rand van het centrum, aan de lift op de piste. De skidag start je met de naastgelegen 6-zetel turbolift, de Gamstleitenbahn-1, die deel uitmaakt van de skicarrousel. ‘s Avonds glijd je tot aan het hotel via een blauwe of rode piste. Aan jou de keuze...

In dit recent hotel bekwamen wij vele familiesuites en ruime kamers met alle denkbare luxe en comfort. Net zoals de kamers is ook het eten in Hotel Schneider van topkwaliteit. Keuze tussen uitgebreide internationale of traditionele keuken. Skiën kan je ook tot aan de après-skibar “Der Turm” met zonneterras en onderaards verbonden met het hotel. ‘s Middags kan je hier terecht voor “de kleine schotel”.

Een zwembad en complete wellness vervolledigen de infrastructuur. Ga zeker ook eens kijken op de website van het hotel. Hier krijg je een indruk van de eindeloze verwennerijen door een alleszeggend filmpje. Tijdig boeken is de boodschap: de belangstelling voor dit hotel zal groot zijn bij onze vaste klanten die de afgelopen jaren te gast waren in onze viersterren hotels op de Sella Ronda.

Reizen naar Hotel Schneider

Paasvakantie week 1 06/04/2019 - 14/04/2019 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord