Monte Pana Dolomites Hotel ****

011 340 147
Met een uiterst bevoorrechte positie tussen enkele blauwe pistes en de overbekende Sas Long wedstrijdpistes ligt het Sporthotel Monte Pana in een idyllisch kader met een prachtig panorama over de dolomieten. Ook op het zonneterras is het heerlijk vertoeven wanneer de kids nog genieten van de laatste afdalingen rond het hotel op de slepertjes, kortom de ideale startplaats voor een skivakantie in Val Gardena.

Een dag in hotel Monte Pana begint steeds aan het ontbijtbuffet met een ruim assortiment van zoete lekkernijen en verschillende charcuterie- en broodsoorten. Ook verschillende, verse eiergerechten behoren tot de mogelijkheden. ’s Avonds wordt er met de grootste zorg een culinair hoogstaand menu voorzien met een chef die zijn gasten meer dan aangenaam weet te verrassen. We verblijven hier in half pension, maar overdag heeft het hotel ook een middagrestaurant indien u graag terugkeert is dit een uitstekend alternatief om te genieten van een fijne lunch.

Een fitness en uitgebreide doch intieme wellness staat na het skiën voor je klaar met verschillende sauna’s, stoombad, rustruimte met comfortabele watterbedden,... Ook het zwembad is ruim en kijkt uit over een prachtig panorama dat rust biedt en waar je heerlijk kan genieten. Voor de jongste kinderen is er een kinderzwembad aanwezig. De verschillende kamers zijn allen helder met voldoende lichtinval en bieden een panoramisch spektakel. Alle kamers hebben een eigen badkamer met Wifi, Safe; telefoon, TV en badkamer met bad, toilet, bidet, lavabo en haardroger.

Gezien de vele verschillende kamermogelijkheden mag je ons steeds vooradvies vragen zodat je het juiste kamertype kiest voor je ideale skivakantie. Nieuw in ons aanbod

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord