Vital Sporthotel Kristall ****

011 340 147
hier zijn kinderen thuis
Budgedvriendelijke luxe
Gescheiden slaapkamers mogelijk
Dit hotel is gelegen net buiten het centrum op 150 m van de Finkenberger Almbahn. Bij voldoende sneeuw kan je nog terugskiën aan het hotel. Dit familiehotel ademt een zalige rust uit met een prachtig panorama over het Zillertal.

Geniet na het skiën zeker van het zonneterras en laat je verwennen door de uitgebreide namiddagsnack of Jausern. ‘s Ochtends verkrijg je een rijkelijk ontbijtbuffet met verschillende verse en lokale producten. Tijdens het avondeten wordt er een viergangen keuzemenu geserveerd met ook een volledig menu voor vegetariërs. Laat je hier ook zeker bijstaan voor de wijnkeuze door de sommelier. Je vindt hier werkelijk een prachtige wijnkelder.

Met een wellness van 250 m² heeft het hotel de laatste jaren stevig geïnvesteerd in een Finse sauna, stoombad, infraroodcabine en een rustruimte. Voor elke volwassene verkregen we een cadeaubon van € 25 voor een massage of cosmeticabehandeling

Voor de kamers zijn er verschillende mogelijkheden met gescheiden slaapkamers voor de kinderen tegen een kleine meerprijs. Laat je niet tegenhouden door de hoogte van het hotel met zijn 850 m. Meer dan 80 % van de pistes liggen hier boven de 1700 m en ook een dagtocht naar de Hintertuxer gletsjer staat hier op het programma.

We zijn alvast heel opgetogen over deze familievriendelijke budgettopper en verwachten hier veel belangstelling voor!

Reizen naar Vital Sporthotel Kristall

Paasvakantie week 1 06/04/2019 - 14/04/2019 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord