Skigebied Bad Kleinkirchheim

011 340 147

Bad Kleinkirchheim in cijfers

1100m - 2055m
13
7
4
18
77
8
Brussel
-
Bad Kleinkirchheim

1088 km
Brussel - Bad Kleinkirchheim: 1088 km
Ooit gedroomd van prachtige skidagen tussen de bomen? Dan is Bad Kleinkirchheim jouw adres om tijdesn de krokusvakantie een mooie skiweek door te brengen! Je skiet hier over meer dan 100 km geprepareerde pistes die verzekerd zijn van sneeuw van half december tot begin april door de vele sneeuwkanonnen en de goede noordelijke ligging van de pistes.

Met de twee internationale wedstrijdafdaling vindt ook de skiër die op zoek is naar dat beetje meer uitdaging zeker zijn gading in dit moderne skigebied. Door de vele gasten die Bad Kleinkirchheim ook bezoeken in de zomer, blijven de prijzen in de winter nog steeds betaalbaar. Hier leeft men niet enkel van de winter, maar ook van het wellnesstoerisme in de zomer. Je vindt hier ook een aantal leuke hutten en après-skimogelijkheden. Het Oostenrijkse gemoedelijke karakter is hier gebleven en ook de gastvriendelijke mensen zijn zeker een meerwaarde voor dit skigebied.

Skiën doe je hier van 1100 m tot boven de 2000 m over een heel uitgebreid skigebied van meer dan 100 km pistes. Ook de liftinfrastructuur heeft de laatste jaren vele renovaties gekend zodat het skigebied mooi aan elkaar is geschakeld en de wachttijden beperkt zijn.

Hotels in Bad Kleinkirchheim

Hotel Felsenhof **** bekijk dit hotel

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord