Skigebied Kitzbüheler Alpen

011 340 147

Kitzbüheler Alpen in cijfers

800m - 2004m
13
26
11
67
78
23
Brussel
-
Kitzbüheler Alpen

915 km
Brussel - Kitzbüheler Alpen: 915 km
Legendarisch wintersportoord met echte Oostenrijkse Gemütlichkeit

Het dorp Kirchberg is heel populair bij Vlamingen omwille van zijn Tiroolse gezelligheid, uitgaansmogelijkheden in en om het pittoreske centrum en zijn fantastisch uitgebreide skigebied met meer dan 160 kilometer pistes.

Via de 3S zetellift ga je richting het skigebied van Jochberg en Pass Thurn, reken maar dat we hier zeker een dagtocht doen

De meerderheid van de hotels zijn gelegen in het centrum van het dorp en niet aan de lift. De Fleckalmbahn brengt je tot in midden van het skigebied waarna je kan kiezen om recht naar Kitzbühel te skiën of aan de kant van Aschau of Kirchberg te blijven. De mogelijkheden zijn enorm!

Het skigebied kan rekenen op een grote veelzijdigheid van blauwe, rode en zwarte pistes waaronder de mythische Hahnenkamm. De sneeuwzekerheid tijdens de krokusvakantie en tot het midden van april is hier absoluut gegarandeerd. Dit door de vele sneeuwkanonnen en het microklimaat dat zorgt voor een goede besneeuwing. Hier proef je de echte Tiroolse Gemühtlichkeit!
Je vindt er ook verschillende skiroutes en leuk ingerichte snowparks voor de jongeren. Ons hotel is gelegen in het bergdorp Kirchberg. Hier vind je nog de authentieke dorpskern met een marktplaats en de kerk. Ook aan de après-ski is hier gedacht met verschillende leuke bars. Er heerst een Oostenrijkse Gemütlichkeit zoals iedereen ervan droomt. Hier vind je het uitstekende vakantiegevoel.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord