Skigebied Obertauern

011 340 147

Obertauern in cijfers

1665m - 2526m
6
19
2
61
40
4
Brussel
-
Obertauern

995 km
Brussel - Obertauern: 995 km
Wens je echte winterpret met absolute sneeuwgarantie, dan is het hooggelegen Obertauern (1665 - 2526 m) dé bestemming voor jezelf en je gezin. Twee kabelbanen, 19 zetelliften en 6 sleepliften verbinden een netwerk van méér dan 100 km pistes in een skicarrousel die je naar keuze in twee richtingen van en naar je vertrekpunt laat skiën.

Onnodig te zeggen dat voor menig skiër een volledige dagtoer in dit gebied de uitdaging zal zijn. Minstens tweemaal in de week is er mogelijkheid tot verlichte nachtski. Bij volmaakt pisteplezier kan je niet anders dan langs één van de vele Oostenrijkse hutjes te passeren naast en op de pistes. Ook in het dorp van Obertauern is de echte Oostenrijkse après-ski elke dag weer van de partij. De brede pistes nodigen volop uit tot carven, en echte kenners vinden hun gading op de officiële FIS-piste van de Schaidbergbahn.

Snowboarders hebben dan weer hun eigen 'Longplaypark' met de laatste nieuwigheden. Zowel ski als board krijgen een 4-sterrenquotatie in de ADAC ski-atlas!

Waar Obertauern ons verbaasde, was de kwaliteit van de hotels die allen op maximaal 50m van de pistes of liften liggen en onmiddellijk aangesloten op het circuit van de 'Tauernrunde'.

Wij vonden in elke prijsklasse goede clubhotels die overtuigd waren van ons concept.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord