Skigebied Stubai

011 340 147

Stubai in cijfers

1750m - 3250m
9
7
5
46
39
23
Brussel
-
Stubai

891 km
Brussel - Stubai: 891 km
Begin november trekken we voor het eerst richting de bergen, naar het Oostenrijkse gletsjerparadijs Stubai. De hoogste piste, de Eisjoch, gaat tot 3200 meter. Hier gaat de sneeuw nooit volledig van de toppen. In het verleden leidden we hier onze monitoren op tussen de verschillende internationale skischolen en racing teams. We maken hier jaarlijks een volwaardige reis van. Niet te missen voor de echte sneeuwfanaat om toch al zo vroeg in het seizoen de sneeuw te horen kraken.

Voor de opleiding van ski- en snowboard-monitoren werkt Aktief-ski samen met BFSI, de Belgian Federation of Ski Instructors, en met BSFE, de Belgian Snowboard Federation Education. Dit gletsjergebied is één van de mooiste met een grote variëteit aan pistes. De vele skiclubs uit binnen- en buitenland die hier komen trainen doen ook de kwaliteit van de infrastructuur verraden. Eén van de beste georganiseerde liftinfrastructuur met een enorme capaciteit. Hierdoor blijven wachttijden beperkt. Naast trainingen & sneeuwsport heeft dit skigebied ook na het skiën heel wat te bieden, zoals après-ski. Elk jaar wordt hier tijdens de reis ook een après-ski der Belgische skiclubs georganiseerd. Zeker de moeite waard.

Neustift_ sfeervol dorp met verscheidene bars waar ons clubhotel nabij gelegen is vormt de ideale uitvalsbasis voor een gezellige avond na het skiën.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord