Skigebied Trevalli

011 340 147

Trevalli in cijfers

1190m - 2513m
10
14
3
43
46
11
Brussel
-
Trevalli

1016 km
Brussel - Trevalli: 1016 km
Skiën en genieten in een stukje ongerepte natuur

Het skigebied van 3 Valli is gelegen aan de achterkant van de Sella Ronda. Tussen het dorpje Moena en het dorpje Falcade/Molino ligt de Passo San Pellegrino (niet te verwarren met het kuuroord en producent van mineraalwater). Het skigebied is verdeeld over 2 delen: het kleinere deel van Moena dat verbonden is met de ‘Elasti’-bus en het grotere deel dat loopt van de Passo San Pellegrino tot Falcade. Je kan er skiën van 1190 m tot 2523 m met 80% van de pistes boven de 1700 meter; sneeuwzekerheid troef hier! Je skiet over meer dan 100 km geprepareerde pistes. Het merendeel van het skigebied staat aangeduid in rode pistes, maar slechts weinige van deze pistes zijn echt rood. Ook ideaal dus voor beginners, die voor de hotels op de Passo San Pellegrino enkele beginnerspistes hebben om de eerste stapjes te leren zetten. De natuur en de bergtoppen in de omgeving zijn adembenemend mooi. De ondergaande zon in de winter geeft hier een machtig schouwspel van kleuren over de bergtoppen.

Passo San Pellegrino: boven op de pas gelegen op 1910 m. Hier heb je niet echt een dorpsgevoel. Enkele hotels op de pas vormen het centrum, met verschillende skiliften die zorgen voor een ideale uitvalsbasis in het skidomein.

Falcade/Molino is een typisch Italiaans bergdorpje met een klein centrum, gelegen op 1190 m hoogte. Er is één vertrekpunt met de zetellift, gelegen naast een leuke après-skibar.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord