Onze clubformule op weekreizen

Onze clubformule op weekreizen

Kies de formule die perfect aan uw wensen voldoet.
fadeout
011 340 147

Nederlandstalig monitorenteam

Een monitorenteam van Aktief Ski reist met jou mee. Ze begeleiden de busreis, ze kennen het hotel en het wintersportgebied en ze gaan met jou naar de skiverhuur. Jouw monitorenteam brengt de hele vakantie sfeer: samen een glas heffen in de bar of après-ski, een plezierige quiz of een gezellige avondwandeling. De sneeuwbar met gratis drankjes en muziek is intussen legendarisch.

Onze monitoren voor ski en snowboard zijn allemaal gediplomeerd. Ze nemen deel aan buitenlandse techniekstages van de Belgische skifederatie en ze volgen indoortrainingen. Hierdoor kunnen ze ook de fervente skiër op een hoger niveau tillen.

Inbegrepen

Busreis heen en terug in First Class of Royal Class, tenzij anders vermeld: niet-rokersbus met airco, toilet, DVD, bar. Wie met eigen wagen reist, krijgt € 120 korting (enkel waar de bus inbegrepen is in de basisprijs). Ontbijt bij aankomst en avondmaal bij vertrek is steeds inbegrepen voor busreizigers.
Verblijf in half-pensionformule: met 's morgens uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds meergangen keuzemenu. Het merendeel van onze hotels is gelegen op de piste en aan de lift.
Verwarmde skibox in het hotel en/of aan de liften
Nederlandstalige skilessen gedurende 3 uur per dag met uitzondering van de laatste skidag. Het lesprogramma wordt meegedeeld bij de reservatie en op de afreisbrief. Wie geen les neemt, krijgt €80 korting (enkel waar de les inbegrepen is in de basisprijs).
Kidsclub tijdens de schoolvakanties en waar vermeld
Kinderski gedurende de namiddag, waarna de kinderen veilig naar de Kidsclub worden gebracht
Bruisende après-ski op vermelde locaties
Georganiseerde animatie: quiz, sneeuwbar, fakkeltocht, rodelen, slalomwedstrijd, thema-avond, gezelschapsspelen,... Uw deelname hierin is volledig vrijblijvend.
Alle taksen, drinkgeld voor de chauffeurs, lidgeld, begeleiding monitoren

Ski- en snowboardlessen

In onze clubformule zijn ski- en snowboardlessen inbegrepen. Onze monitorengroep is groot en heel divers. De Nederlandstalige lessen zijn zeker voor kinderen een pluspunt. Die voelen zich meteen op hun gemak bij die dolle sneeuwmeester of die vrolijke vlokjesjuf. Vanaf vijf jaar leren ze met de skilatjes pizzapunten maken. ’s Namiddags is er nog kinderski voor de 5- tot 12-jarigen.

Onze jeugdige monitoren kunnen als geen ander de bende jonge wintersporters prikkelen om hun skihouding te verbeteren. Terwijl onze bedaarde en ervaren moni’s zelfs het laatste sprankeltje spanning wegnemen bij wie nog wat onwennig op de latten staat. Niemand is te oud om bij ons te leren.

Uitdagende skitochten voor skiërs

Ook voor gepassioneerde skiërs wachten uitdagingen op onze reizen. Samen met hoog gekwalificeerde monitoren kun je veel kilometers afleggen in de bergen. Onderweg werken ze bijvoorbeeld aan de verfijning van het ‘carven’ en het nemen van bulten.

Kidsclub

Gaan kinderen ’s morgens nog niet naar de skiles dan zijn ze vanaf 3 jaar welkom in de Kidsclub met onze Nederlandstalige moni’s. ’s Middags eten de kinderen met hun ouders. In de namiddag opent de Kidsclub opnieuw de deuren. Kinderen kunnen na de kinderski perfect aansluiten. De Kidsclub is open tot 18 uur. Ouders kunnen intussen genieten van een relaxerende wellness of een drankje in de après-ski bar. Wees maar zeker dat het in de kidsclub dolle pret is. Die organiseert naast spelletjes en knutselactiviteiten ook kidsparty’s. Voor kleuters van een tot drie is er in enkele hotels een Miniclub (zie praktisch)

Specials

1. Techniekstages en opleidingen

Allerheiligen te Stubai & Pasen 2 te Livigno

Voor elke skiër en snowboarder die zijn techniek wil verfijnen, organiseert Aktief Ski samen met BFSI (Belgian Federation of Snowsport Instructors) stagereizen. Wie ambitie heeft om monitor te worden, kan tijdens zo’n reis een opleiding volgen. Onze eigen monitoren volgen er ook training. Tijdens de herfstvakantie trekken we naar Stubai en tijdens de paasvakantie verblijven we in Livigno.


2. Miniclub voor allerkleinsten en skigewenning

Alle vakantieperiodes te Passo Tonale & Pasen 1 te Colfosco

Kleuters van een tot drie jaar kunnen naar onze Miniclub met Nederlandstalige begeleidster. Die wordt op enkele bestemmingen georganiseerd. Op reizen met een Miniclub kunnen drie- tot vijfjarigen ook al naar de skigewenning. Daar krijgen ze voor het eerst skilatjes aangebonden en maken ze de eerste stapjes in de sneeuw.


3. Midweek met les

Alle vakantieperiodes te Sella Ronda alsook buitenseizoen

Dé grote nieuwigheid: een midweek met een monitorenteam van Aktief Ski voor begeleiding en les. Je kan vijf dagen skiën en je krijgt vier dagen les. De midweek wordt de hele winter georganiseerd en ook tijdens de schoolvakantie. Op enkele bestemmingen is er voor de kinderen een kidsclub en kinderski. Deze budgetvriendelijke formule is ideaal voor wie files wil vermijden en wie maar een weekend van huis wil zijn. Het vertrek is op maandag, met een nachtbus of met eigen wagen. Je bent terug thuis zondagvoormiddag!